Sunday, 30 December 2012

WELCOME 2013



Esok 1 JANUARI 2013 > dengan rasminya tamatlah tahun 2012.. alahai , cepatnya masa berjalan……Kalau esok 2013…mesti setahun lepas tu 2014….Tahun 2014 tulah yg paling digeruni…*spm year…
                                                                                       
Harap-harap tahun 2013 lebih best dari tahun 2012….HARAPANKU pada tahun 2013 ialah:


@ Banyak ‘kenangan manis’ antara kawan-kawan/kat sekolah…tak best lah kalau asyik baca buku ,buat homework,study…tanpa apa-apa yang ‘menarik’..hehehhehehe..nanti kalau dah kerja,school life ni jugaklah yang dikenangkan…

@Ramai jejaka hensem yang pindah ke sekolahku yang terchenta….barulah ada semangat nak belajar…..^_^

@Dapat cikgu yang sporting/ada cikgu hensem transfer ke sekolah yang terchenta

@Tahun ni akan jadi tahun yang the best sepanjang hidup…..  


Ya,inilah antara HARAPAN-HARAPAN yang menang diharapkan……tapi NS jugak harap tahun 2013 kes-kes pembuangan bayi dan kekejaman terhadap Negara-negara Islam  tiada langsung…….

Semakin canggih dunia,semakin Islam tenggelam nampaknya…Islam hanya pada nama..pakaian pun mahu ikut barat…life pun nak ikut jugak cara barat..….Kalau yang buang bayi tu,rasanya semua melayu…tak pernah pulak terbaca Cina/India buang bayi……

Harap-harap HARAPAN-HARAPAN di atas akan jadi kenyataan….aamiiin…alangkah indahnya duniaku kalau harapan2 yang kat sekolah tu jadi nyata..hehhehehe^_^








No comments: