Monday, 31 December 2012

SEGMEN TERJAH TAHUN BARU AISYAHHUMAIRA

    



Sempena nak buka sekolah ni,NS nak menghabiskan 

sisa-sisa cuti sekolah ni dengan join segmen.

The day after tomorrow >back to school^_^ =(


Topup RM30 [Top Referral]
Review Blog + Bloglist Setahun [Penerjah Paling Banyak]
Bloglist Setahun [Peserta Bertuah]
Hadiah Misteri [Peserta Awal | Tengah | Akhir]
*Hadiah


 Segmen ni berlangsung hingga 30/1/2013

So,sesiapa yang berminat nak join jugak,klik banner kat atas.

*Good luck ^_^ 

JOM TERJAAHHH!!!




22 comments:

♔ Cahaya Permata ♔ said...

Hai . Singgah sini dari segmen yang sama ! Nice Blog :)

http://gadiskecik.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

j.e.h.a.n. said...

Assalamkm.. singgah dr segmen niera juga

http://jarikudiy.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumairah.html

shadhira said...

Assalamualaikum, dhira jejak sini dri segmen yang sama, http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html
hepy blogging :)

NS LEYANA SAHIRA said...

thanks sudi singgah blog nii^_^

Khalid Kyle said...

Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

>>> http://aderakukeysah.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Nurliyana Zulkifli said...

Assalam terjah sini http://dairihatiyana.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Marlina Mohtar said...

Assalamu’alaikum, salam ukhuwwah =)

Singgah sini dari segmen blog yang sama

http://mawaddahrahmat.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . saya dah follow awak . harap awak follow blog saya ye :)

http://www.cikfie.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

dhia adawiyah said...

haii .. assalamualaikum .. hehe .. Wieya pun dari segmen sama juga .. http://dhiaadawiyah.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyah-humaira.html ..

Adibah Hanun said...

Assalamualaikum. Terjah dari segmen yang sama. Comel lah blog awak! :) Harap singgah balik ya.
http://xsweetnothings.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Cik Wieda said...

ASSALAMMUALAIKUM , Cikwieda dari segmen yg sama jemput singgah sini
-->
http://dearbudakjahat.blogspot.com/2013/01/terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

aisyah humaira' said...

SEGMEN TAMAT !KEPUTUSAN AKAN DIUMUMKAN HARI ISNIN , 28/1/13 KERANA MEMBERI PELUANG KEPADA SEMUA PESERTA UNTUK TERJAH BLOGGER LAIN PADA HARI SABTU DAN AHAD. PENERJAH TERBANYAK AKAN MENDAPAT HADIAH . RUJUK SEGMEN INI UNTUK TAHU MENGENAI HADIAH :)

terima kasih kerana join :)

pastikah anda terjah semua peserta dan kemungkinan besar anda akan mendapat salah satu hadiah !!! :D

http://www.aisyahhumaira.com/2013/01/terjah-blogger-awesome-di-tahun-baru.html

Diera Tekikushika said...

Hai! salam perkenalan. dtg dr segmen sama, jom g blog kita meh. =)

Mimie Najib said...

asslmkm tuan blog.. :)singgah sini dari segmen yang sama ya..

kalau sudi meh la singgah sini kjap..

http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-bersama-aisyah.html

:: nosa ason :: said...

salam...
singgah dari segmen yang sama...
http://miszalyabatrisya.blogspot.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Ubaidullah Jaafar said...

Assalamualaikum Saya terjah ,, Dari Blogger Baru ,, happy blogging =)

http://ubaidullahjaafar.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Dear KHY said...

Hi, saya datang dari segmen yang sama. Happy blogging awak ^^V

http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy , http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyah-humaira.html

kekapas berceloteh said...

assalamualaikum,

done follow #71

datang dari segmen y sama dan menerjah awa :)

http://kekapasberceloteh.blogspot.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Nurul Najihah said...

najihah datang dr segmen y same + follow sinie :)


http://nurulnajihahadam.blogspot.com/2013/01/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html

Izza Sakura said...

sgmen sme http://izza-sakura.blogspot.com/

Emas Putih said...

hi . BW here.
http://www.kisahemasputih.com/2012/12/segmen-terjah-tahun-baru-aisyahhumaira.html