Monday, 31 December 2012

INA 1ST GIVEAWAY




Second time NS join giveway.

Memang jarang NS join giveway.

Terbuka pulak hati nak join hari ni.=)

*Syarat-syaratnya
 1. Wajib buat satu entry, tulis tajuk 'Ina 1st Giveaway'. 

2. Wajib letak banner kat atas tu dan link kan ke entry ini. 

 3. Wajib tag 3 blogger lain. Dan pastikan diorang tahu. 
 *Lagi ramai lagi bagus*

 4. Wajib follow Be-Log Meow Mew 

5. Wajib like pages , follow blog sponsor *akan diperiksa*

Kalau rasa nak join,klik je banner kat atas tu.
^^Good luck

TAG :



8 comments:

Nik Ainaa said...

terima kasih sudi join GA ini. kejap lagi saya masukkan dalam senarai peserta :D

LEYANA SAHIRA said...

welcome ^_^

Eda Eri said...

thanks sudi tag saya :))))

NS LEYANA SAHIRA said...

most welkam^^

siti fatima Arifin said...

Hello blogger...

Come from same GA. Good Luck and hapy near year.

Follow U....

http://sfadazzlinggirl.blogspot.com/2013/01/ina-1st-giveaway.html

Sitidotshahira said...

Salam dari GA yang same . Gudluck ! :)

http://diarybersepahku.blogspot.com/2012/12/ina-1st-giveaway.html

amy sahaje said...

slm , dari GA yg sama
done follow + bw + komen kat sini.
follow / bw / komen me back ?

http://saytoalhamdulillah.blogspot.com/2013/01/ina-1st-giveaway.html

Nik Ainaa said...

Hai awak! datang nak buat spotcheck peserta Ina 1st Giveaway yg telah tamat jam 12 tengah hari tadi. sila ke blog saya untuk lihat update terkini di blog saya tentang GA ini :)

http://nikainaa.blogspot.com/2013/01/tamat-ina-1st-giveaway.html