Sunday, 30 December 2012

SEGMEN BLOGWALKING SEMPENA HARI TERAKHIR DALAM TAHUN 2012





Panjangkan tajuk segmen ni..hehehhehe...Tangan ni terasa rajin plak nak join segmen.

Syarat-syarat nak join segmen ni memang senang.

Tak percaya,klik banner kat atas untuk tahu lebih lanjut.

Tapi,segmen ni akan terbatal kalau peserta yang join kurang dari 10 orang.

So,jomlah join segmen ni beramai-ramai.Tak naklah segmen ni terbatal...pliisshhhh..
=(

Due date  1/1/2013 tepat jam 4 petang.



P/S : yes!!segmen tak batal walaupun kurang dari 10 orang..thanks,sis.Tapi rasanya cam lebih dari 10 je yang join..hehhehehe..









10 comments:

Anis Syerah said...

Salam...Kite dr segmen same..Dh follow..Mari lah singgah sini,follow sekali tau...

http://syeratweettweet.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-sempena-hari.html

LEYANA SAHIRA said...

thanks folow blog ni,anis^_^

Ween said...

thank u so much sebab sudi join :) jangan risau pasal syarat last tu ween dah cancel. selamat berblogwalking ^^

LEYANA SAHIRA said...

thanks,sis....^_^

Ashjbxoxo said...

Salam. Hyep ! done follow awk. Dari segmen sama. :)

http://duniaakupenuhdenganmusic.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-sempena-hari.html

LEYANA SAHIRA said...

thanks folow ^_^...nanti NS folow balik

Ween said...

sama-sama :) hehe yup lebih sikit je

Young Blogger said...

Assalamualaikum,,,done follow you,,follow me back,
http://khairunnadhirah99.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-sempena-hari.html

Cik Aishah said...

Hye.. done follow u....
follow back ye klau free..:)
http://sayaaishah92.blogspot.com/2012/12/segmen-blogwalking-sempena-hari_30.html

LEYANA SAHIRA said...

thanks sis folow blog ni ^_^